HATAY / SAMANDAĞ - Çöğürlü Ortaokulu

Çöğürlü Ortaokulu

ÇÖĞÜRLÜ MAH. GÜL 2 SK. ÇÖĞÜRLÜ ORTA OKULU BLOK NO 45 SAMANDAĞ / HATAY
Vizyon
Öğrencilerin kendilerine, ailesine ve ulusuna yararlı birer birey olabilmeleri için nitelikli bir eğitimin verilmesi. Araştıran, soran, sorgulayan, eleştiri yeteneğine sahip olan, karşı çıkan, koşulsuz kabulü reddeden, düşüncelerini açıklamaktan korkmayan ve farklı düşüncelere saygı duyan, kendisini yenileyen ve geliştiren, yeniliklere açık olan, çağın gerektirdiği teknolojik olanaklardan yararlanmasını bilen, başarının sadece test çözmeden ibaret olmadığının farkında olan, paylaşma duygusunu geliştirmiş, şiddete ve kötü alışkanlıklara karşı çıkan, sporun zeka ve ahlakî kazanımların mimarı olduğunu bilen bireyler yetiştirilmesini sağlamaktır.
Misyon
Millî Eğitim Temel Yasası’nda belirtilen temel ilkelere bağlı kalınarak; çevre olanaklarından yararlanıp, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini de gözönüne alarak, bunların en etkin ve verimli bir şekilde kullanılıp geliştirilmesi. Eğitimin niteliğinin artırılması, sosyal ve kültürel becerilerin geliştirilmesi. Eğitim ortamının nesnel ögesi olan fiziksel koşulların düzeltilmesidir.
08.10- 14.20
ULAŞIM KÖY DOLMUŞLARI VE ÖZEL ARAÇLARLA SAĞLANMAKTADIR.
İL MERKEZİNE 19KM İLÇE MERKEZİNE 4KM UZAKLIKTADIR.